Endret: 9 nov 2018     Opprettet: 13 jun 2018

Aug: Info om besing.

Som oppfølging av vedlikeholdsplan skal utvendig fasade beises.

Info 26. juli:
Hei igjen
Nå har de fleste fått utdelt beis og maling og jeg har sett at mange beboere har tilbrakt tid med vask, puss og beising / maling på sine verandaer. Styret har fått en del henvendelser om behov for mer beis. Vi lurer da på om noen er ferdig med sin veranda og har beis til overs? Den er sårt ønsket av andre som har litt for lite. Fint om jeg kan få en tilbakemelding (fra de som enten er ferdig, eller er i gang med beising) om hvem som har for mye og hvem som mangler litt beis.Vi forsøker da å koordinere det slik at vi får maksimert bruken av beisen og derigjennom spart noen flere kroner.Og, når det gjelder de som ønsker "Ekspert-pakken" - det jobbes med saken, og dere vil høre med fra oss nå når fellesferien nærmer seg slutten (mange malerfirmaer har fellesferie) 

Mvh Annie Ryan, styreleder
Marienfryd Høyhuset Eierseksjonssameie


Info onsdag 27. juni:
VI satser på en siste "felles" utlevering i morgen ettermiddag rundt kl. 17, inne ved hovedinngangen. Den som fortsatt mangler noe kan hente det de trenger, og de som ønsker å kjøpe maling kan gjøre det.  Dersom du allerede er ferdig med å beise og det ikke var nok med en 3 liter, fint om du kan vente litt med å hente et spann til. Alle har ikke fått enda, og vi ønsker å prioritere de. Dessuten regner jeg med at mange ikke vil ha behov for hele sitt spann, og da kan vi dele litt med hverandre? Dersom du har reist på ferie allerede, eller at det ikke passer i morgen, kan du hente det du trenger senere.
Beklager sen tilbakemelding om dette, litt utfordringer med å få leverandøren i tale, i tide.

Mvh Annie Ryan, styreleder

 

Info fra begynnelsen av juni måned:

Hei

Her en kort status og en enkel instruks for den som trenger det (se vedlegg)

  • Nå har de aller fleste fått beis og maling. 
  • Dersom du har fått "Beispakken" eller "Malingspakken", men er manko på noe i pakken, er det fint om du kan si ifra ved å svare på denne e-posten så raskt som mulig. Jeg bestiller da opp det som mangler. 
  • Vi har fortsatt noe maling igjen, samt en del svamper, pensler og filt. Det andre må bestilles opp (Fasaderens, tape og beis)
  • Vi lager også et tilbud på "Ekspertpakken" som sendes ut så snart det er klart.
  • Vi er også i dialog med eier av næringslokalene for hvordan det beises i 1. etasje. 
  • Vi finner også en ordning for 2. etasje
  • Dere som ikke har hentet ut beis / maling enda, fint om dere melder fra slik at vi kan avtale en 3. dag for utlevering

Husk også dugnaden på takterrassen i midten av august! Mer informasjon kommer om det litt senere.
Dersom det er noen spørsmål er det bare å ta kontakt.

Mvh Annie Ryan, styreleder