Endret: 9 nov 2018     Opprettet: 18 mar 2018

Slik leier du 14. etg

Som beboer kan du leie 14 etg. Reserver på www.h39.no Det er innkjøpt mye nytt utstyr du kan se nedenfor.

NYTT UTSTYR:( Juli 2018)

Styret har anskaffet:

  • Serveringsvogn til felleslokalet i 14. etg. Vi håper at denne skal gjøre det enklere å flytte mat mellom leilighet og felleslokalet når du skal ha en fest eller samling. Servereingsvognene har tilholdsted på kjøkkenet. 
  • Tralle som står under trappen i underetasjen. Trallen kan for eksempel benyttes når store ting skal flyttes fra leilighet til kjeller, eller omvendt, eller når du kommer hjem fra ferie eller store handlerturer og har mye utstyr å håndtere
  • Brannslukkingsutstyr på takterrassen. Det er montert et skap med brannslukkingsapparat på veggen, nær grillen. Brannslukkingsutstyret kan stå ute hele året. Dette er et prevantiv tiltak i forhold til grillen
  • Kjetting for å låse stigene som ligger på takterrassen og som skal benyttes for tilgang til overtaket. Dette er et prevantivt tiltak for å hindre at barn og unge klarter opp på overtaket. Kjettingen kan åpnes med teknisk nøkkel som styret innehar.  
  • Styret vil samtidig minne om at det ikke er tillatt å oppbevare ting eller utstyr i de ytre sikringsskapene / rommene i gangen i etasjene. Restriksjoner knyttet til brannvern og -sikkerhet regulerer dette. Vi ber derfor om at dere som har utstyr der, fjerner dette omgående. 

Mvh Annie Ryan, styreleder

Marienfryd Høyhuset Eierseksjonssameie

LEIE:
Med leien er lokalet med kjøkken og toalett reservert for de som leier. Ute terassen er tilgjengelig for alle. I lokalene finnes det glass, bestikk, servise, komfyr, kjøl/frys, oppvaskmaskin og kaffetrakter. Lokalene skal ryddes og rengjrøes etter bruk.

NB! Det er leiligheter rett under lokalet så det oppfordres til å ta hensyn.

Fra 1. april 2018 skal leie av 14. etg. betales med Vipps. Prisen er satt til kr. 250,- kr med avslutning før kl. 18.00 og kr. 500,- dersom man ønsker å benytte lokalet på kvelden innenfor eksisterende rammer. 

På Vipps benytter du "Betal" til 512627 Høyhuset Marienfryd

Les mer på Vipps.no for brukerveiledning.