Endret: 2 jan 2020     Opprettet: 12 nov 2019

TV og Internett

Ny fiberløsning for internett og ny avtale med Get

Styret har forhandlet frem gode priser på TV pakker beboerne kan velge å benytte dersom de ønsker det. Kostnader knyttet til TV- og strømmetjenestene dekkes over privat faktura.

Ny fiberløsning for internett

Internett 500Mbit kr. 219,- per måned per seksjon, via fellesavgifter.

Mulighet for økt båndbredde til for eksempel 1000Mbit for et tillegg av kr. 179,- per måned (dekkes over privat faktura).

TV tjenester

Alternativ 1: TV Mini og Get Box Mikro:

· Mikro er en enkel boks hvor du kan se på TV, leie film fra Get Filmleie og med tilgang til alle kanaler og strømme-tjenester du har valgt inn i TV-pakken.

· Tv mini er en TV pakke som inneholder de 12 viktigste tv-kanalene, i tillegg til 5 valgpoeng som kan benyttes for å velge inn og ut enkeltkanaler så ofte du ønsker.

Forhandlet pris

TV Mini inkl. Get Box Mikro: kr 199,-

Opptak kr. 0,-

Totalt: kr 199,- per måned

Alternativ 2: TV Start og GetboX (anbefales):

· Get boX er markedets kraftigste TV- og strømmeboks. Boksen er bygget på Android-TV og har stemmestyring, tusenvis av apper, wifi-mottak og Chromecast integrert. Boksen støtter også 4K UHD- og HDR- bildekvalitet.

· TV Start gir beboere markedets største og mest fleksible tv- og underholdningstilbud.

· Alle beboere får 50 poeng til å velge inn og ut innhold i egne tv-pakker, så ofte de ønsker, helt kostnadsfritt, i tillegg til 12 faste kanaler. Du kan selvsagt se repriser i en uke fra de mest populære kanalene, laste ned filmer dersom du skal på reise eller se             på TV og film når du er på reise via GET appen.

Forhandlet pris

TV Start tjenesten kr 399,-

GetboX kr 49,-

Opptak kr 0,-

Totalt kr 448,- per måned

Ved behov for ekstra «Wifi forsterkere»:

AirTies til kr 29,- per måned pr stk.

Etablering kr. 0,-

Planlagt fremdriftsplan er å ha de nye tjenester innen 1.2.2020.

Inntil videre er dette informasjon fra styret og GET vil sende ut informasjon direkte til alle beboere etterhvert som de starter oppgraderingen og jobber seg gjennom bygget.

Du kan også gå inn på Get.no for å lese mer om hva de tilbyr.

Beregning fra hva vi har idag:

I dag betaler vi kr. 400,- per måned for Internett og TV pakke gjennom de månedlige felleskostnadene. Vi har regnet oss frem til at dersom en husstand vil ha "det samme som i dag" øker kostnaden totalt med kr. 18,- per måned. Og da inkludert fiber og oppgraderte muligheter i TV pakken. 

Det er omlag 40 husstander som har kjøpt seg opp med ulike pakker som vil få mindre kostnad knyttet til "det samme som i dag". I dag betaler disse fra totalt kr. 1 200,- til kr. 700,-  pr måned. Med ny fiber, GETboX, opptak og Start pakken vil de nå kun totalt betale kr. 647,- 

Styret ser seg fornøyd med tilbudet så langt og håper at prosjekteringen skal gå knirkefritt.